Rellen verwacht in Heist

Rellen verwacht in Heist

Gepost op donderdag 16 maart 2017


Belastingen

De Heistse politie is zich aan het voorbereiden op massale rellen in en rond CC Zwaneberg op 8, 11, 18, 22 en 30 mei. Op dat moment worden de zitdagen georganiseerd om inwoners te helpen met het invullen van hun belastingsbrieven.

De lange wachtrijen en de monsterlijke Heistse belastingsverhogingen vormen een gevaarlijke cocktail voor de boze meute. Het gemeentebestuur is nu dringend op zoek naar extra vrijwilligers die een oogje in het zeil willen houden in de wachtruimte, zodat elke vorm van protest in de kiem gesmoord wordt.

Deze moedige vrijwilligers worden rijkelijk beloond voor hun bewezen diensten. Voor de meesten is een korting voorzien op de opcentiemen op de onroerende voorheffing. Voor een enkeling zal de leegstandsheffing op leegstaande gebouwen kwijtgescholden worden, zelfs al plegen ze domiciliefraude en wonen ze elders in het land.

(stan)
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.