Alle toekomstige gemeenteraden afgelast

Alle toekomstige gemeenteraden afgelast

Gepost op donderdag 16 februari 2017


David Geerts Gemeenteraad Patrick Feyaerts

Door de ophokplicht voor kiekens mogen de Heistse politiekers hun woning niet meer verlaten. Alle toekomstige gemeenteraden zijn hierdoor tot nader order afgeschaft.

De vogelgriep heeft al enkele politiekers getroffen. Zo loopt David Geerts rond met een blauwe kam en heeft Patrick Feyaerts opvallend dikke en rode lellen. "Ik heb al een hele zak bruine pinda's opgegeten", zegt David Geerts. "Dit schijnt een goed middel te zijn tegen deze griep."

Om de griephaard in te perken pleitte de N-VA voor het uitdelen van mondmaskers, zodat de Heistse politiekers toch nog onder de mensen kunnen komen. De Cel Vogelgriep van het FAVV heeft hier echter een stokje voorgestoken en gaat nu zelfs controleren of de ophokplicht wordt nageleefd.

De meerderheid is gelukkig met de interventie van het FAVV. "Nu moeten we niet antwoorden op lastige vragen van de oppositie over onze bijverdiensten in PIDPA, CIPAL, FINILEK of IOK. Gelukkig hebben deze instellingen voor ons een hermetisch afgesloten vijfsterren hotel geboekt. We gaan dagelijks uitgebreid tafelen zoals we gewoon zijn van op onze vergaderingen. Tegelijk kunnen we ook nog extra zitpenningen opsteken zo lang we ziek blijven."

(stan)
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.