De Sporthal wordt een ijsbaan

De Sporthal wordt een ijsbaan

Gepost op zaterdag 21 januari 2017


Sporthal Zwembad

Gezien het onmogelijk is om De Sporthal deftig te verwarmen wordt er nu een drastische beslissing genomen: het complex wordt omgevormd tot een nieuwe ijsbaan.

Het gaat van kwaad naar erger met de temperatuur in De Sporthal. In Het Laatste Nieuws verschenen gisteren nog getuigenissen van mensen die met bevrozen neuzen, handen en voeten moeten sporten. Bij de vechtsporten is zelfs iemand zijn neus afgebroken toen de man in kwestie een trap in het aangezicht kreeg.

"We slagen er maar niet in om de temperatuur op te drijven", klinkt het bij het gemeentebestuur. "Kouder maken, dat lukt wel zonder problemen. Er zit dus niets anders op dan De Sporthal om te vormen tot een nieuwe ijsbaan. En eigenlijk is dat nog een geluk bij een ongeluk. Zo kunnen we een nieuwe sporthal voorzien aan Het Nieuwe Zwembad, waardoor de plannen voor een fitness op die locatie dan toch nog in de koelkast kunnen." 

In afwachting van de nieuwe sporthal kunnen de Heistse sportverenigingen alvast tijdelijk terecht in de balzaal van het kasteel van Ridder Rik Torfs in de Oude Godstraat. "Zo kan de gehele Heistse bevolking de vruchten plukken van het sociaal engagement van de ridder", besluit het gemeentebestuur.

(stan)
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.