Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

Gepost op zaterdag 31 december 2016


Cartoon

Op 1 januari grote voornemens maken voor het nieuwe jaar is fantastisch. En ze daarna op 2 januari meteen laten varen is nog beter! Want eerlijk gezegd, echt haalbaar waren al die goede bedoelingen eigenlijk toch niet...

Dat bespaart heel wat innerlijke stress en zorgt bovendien voor gemoedsrust om toch enkele kleine dingen te veranderen/verbeteren bij uzelf. En daardoor mogelijk grote dingen te betekenen voor uw naasten en al wie u lief is...  Als dat geen positieve nieuwjaarsboodschap is!
 
De redactieleden & medewerkers van Spit-in-de-Kern wensen u alvast het allerbeste voor 2017. En vergeet niet: zin voor humor en vooral een glimlach op de mond, houdt het hart gezond!

nieuwjaar2017.jpg
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.