Werkdrukvermindering voor gemeentepersoneel

Werkdrukvermindering voor gemeentepersoneel

Gepost op woensdag 14 december 2016


Parking Studiebureaus

Het gemeentebestuur gaat een nieuw administratief centrum bouwen op de geheime parking aan de Vlinderstraat, die nog steeds haast niemand kan vinden. Het bestuur rekent er op dat de mensen ook het nieuwe administratieve centrum niet zullen vinden. Zo kan de onmenselijk hoge werkdruk voor de gemeentelijke administratie hopelijk verlicht worden.

Ondanks ruime coverage op Spitindekern.be blijken slechts weinig Heistenaren de weg naar de geheime parking gevonden te hebben. Volgens de meeste inwoners gaat het dan ook over een urban legend en bestaat deze parking niet echt.

Een studiebureau slaagde er wel in om de parking te vinden. "We hebben 50 000 euro betaald voor een onderzoek naar de meest verborgen plaatsjes in Heist-centrum en het studiebureau plaatste de geheime parking met stip op nummer 1. Het schepencollege was eerst terughoudend om onze nachtelijke verborgen ontmoetingsplek op te geven, maar volgens het studiebureau zal de plek ook in de toekomst onvindbaar blijven voor de inwoners. Ideaal dus om een nieuw administratief centrum op te verbergen", klinkt het.

TIP: BB
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.