Zwembad met extra diepe put

Zwembad met extra diepe put

Gepost op woensdag 07 december 2016


Bovenlokale uitstraling Zwembad

Nu de plannen concreter worden over het nieuwe zwembad, zijn vooral de Heistse duikclubs laaiend enthousiast. De diepe financiële put die het zwembad veroorzaakt, zou het tot een Belgische primeur maken. In geen enkel overdekt zwembad zou het mogelijk zijn zo diep te duiken.

De duikclub van Molenbeek heeft al een optie genomen op een aantal trainingsuren.  Het 15-jarige jeugdtalent Younes A. is nog maar net terug van een buitenlandse stage, maar kan onze reporter te woord staan: "Het is hoog tijd dat de club ook buiten Brussel kan trainen. De laatste maanden zijn we al een paar goede leden kwijtgeraakt, we zullen met plezier onderduiken in het Heists zwembad."

De boekhouders van onze gemeente zien ook geen probleem met die diepe put, integendeel zelfs.  Momenteel werken ze aan een manier om het lang genoeg uit de jaarrekeningen te houden. "Er wordt gedacht aan een constructie waarbij het zwembad gelinkt wordt aan een fiscaal paradijs. Onze bankier had daarvoor zijn Panamees contact Mossack Fonseca aangeraden. En het mag gezegd worden, die mannen kennen echt wel iets van ingewikkelde constructies", klinkt het. 

De plannen van dit subtropisch belastingszwemparadijs wordt momenteel door de bevoegde ambtenaren verder uitgewerkt in Panama.  "De palmbomen reiken hier tot aan de hemel, het wordt een subtropisch zwemparadijs waar kosten noch schulden gespaard worden. Naast fiscale tips van onze plaatselijke adviseurs, doen we hier trouwens ook goede ideeën op voor de cocktailbar. Echt een topvakantie, euh werkbezoek", besluit een Heistse topambtenaar.

Schriekse Reporter
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.