Tomorrowland in Averegten

Tomorrowland in Averegten

Gepost op donderdag 22 september 2016


Bovenlokale uitstraling Cartoon

Vorig weekend vond nabij Putte centrum het evenement ‘Amfi 2016’ plaats. Een ‘gezellig feestje met leuke deuntjes’. Tenminste zo was het aan de omwonenden vooraf aangekondigd, maar bij aanvang werd meteen duidelijk dat het om een knallende techno-fuif ging. In openlucht, middenin een mooi stukje groene natuur en met toestemming van het Putse gemeentebestuur.

“Het was een groot succes!”, juicht Putse burgemeester en gerenommeerd fuifbeest Peter Gysbrechts. “De buurtbewoners kregen inderdaad de volle lading zware beats dreunend binnen tot in hun slaapkamer, maar de dj’s, de talrijk aanwezige fuifgangers en ikzelf vonden het fantastisch!”
 
“Het bracht me zelfs op het idee om een mini-Tomorrowland te organiseren! Onze huidige locatie op de Heuvel in Putte is daar echter te klein voor en daarom dacht ik meteen aan de Averegten in Heist-op-den-Berg. Een groot domein, prachtige natuur en een ruime parking. Voeg daar nog een resem foodtrucks en mijn harem babes aan toe, en het wordt dé plek voor een ongezien techno-festijn!”
 
Daar twijfelen we niet aan, maar moet het Heistse gemeentebestuur dan niet eerst toestemming geven?
 
“Ach, in Heist hebben ze nog zoveel budget tekort voor hun Oostelijke Rondweg, fietspaden, nieuw zwembad, enz... Dus ik leg gewoon wat kleingeld op tafel en hun akkoord is meteen in de sacoche!”, lacht Gysbrechts. “En het zal plezant worden, want vergeet niet dat ik de gave heb om werkelijk alles om te toveren tot een loeiharde fuif, zelfs een kerstmarkt! ‘t Is niet zomaar dat ze mij in Putte boenkemeester in plaats van burgemeester noemen, hé. Haha!”
 
(PuRi)

gysbr.jpg
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.