Studiebureau komt met mirakeloplossing voor verkeerschaos

Studiebureau komt met mirakeloplossing voor verkeerschaos

Gepost op woensdag 07 september 2016


Fietspaden Immobiliteit Studiebureaus

Het studiebureau dat de verkeersonveiligheid in de buurt van het Heilig-Hartcollege moet oplossen heeft alvast een eerste mirakeloplossing klaar. Het aantal verkeersongevallen zal hierdoor drastisch dalen.

Het gemeentebestuur is erg enthousiast over de voorgestelde oplossing. "Het aantal ongevallen zal drastisch dalen en door hun fietsbehendigheid hier te oefenen zullen de fietsers ook elders in Heist beter overweg kunnen met fietspaden die naar de linkerkant en rechterkant van de weg verspringen", klinkt het.

De bewoners uit de Stationsstraat zijn echter niet te spreken over de gewijzigde verkeerssituatie. "Toen we destijds reeds voorstelden om de tunnel pas na de Werftsesteenweg boven te laten komen werden we gek verklaard", klinkt het. "Nu blijkt dat we toen visionair waren. Helaas wilde niemand luisteren."

Bekijk hieronder het verkeersveilige voorstel:

tunnel-oudesituatie.jpg

tunnel-nieuwe.jpg

(stan)
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.