College niet opgezet met bekendmaking geheime parking

College niet opgezet met bekendmaking geheime parking

Gepost op woensdag 24 augustus 2016


Bovenlokale uitstraling Parkeerbeleid Parking

Blijkbaar hadden we toch nog niet alles in Heist. En daarom liet het schepencollege een geheime rendez-vous-parking aanleggen in de Vlinderstraat. Vandaar ook dat alleen zij deze parking wisten liggen.

Het is dus maar een halve waarheid dat de parking niet gebruikt wordt. "In het daglicht zie je hier geen kat", getuigt een buurtbewoner. "Maar eens het duister is ingetreden rijden de auto's wel op en af." 

De oppositie komt nu de pret van het schepencollege bederven omdat ze het geheim plekje beschikbaar wil stellen voor alle Heistenaren. "We kunnen begrijpen dat ze met deze nieuwe ontmoetingsplaats Heist op de kaart willen zetten, maar laat dan ook iedereen hier van meegenieten", klinkt het.

De eerste nieuwsgierigen die reeds opgedaagd zijn op de parking geven nu alvast een dikke pluim voor het 'parkeerbeleid' van het gemeentebestuur.

Voor iedereen die eens wil gaan 'parkeren': de 'Bloemetjes en bijtjes' parking is gesitueerd tussen de Vlinderstraat en de Keverstraat.
Spit in de Kern is een toonaangevend lokaal kwaliteitsblad dat alternatieve feiten brengt. De berichtgeving op deze website strookt alleen met onze eigen werkelijkheid. Citaten zijn nooit afkomstig van de vernoemde personen. Cartoons © Piston - http://piston.be

U kan ons contacteren via info@spitindekern.be. Heeft u zelf verzonnen nieuws te melden, dan kan u ons dit bezorgen via nieuws-melden@spitindekern.be.

© 2013 - 2018 | Spit in de kern - Teksten en tekeningen van deze website mogen niet worden overgenomen zonder onze toestemming.